potten
In een relatie ben je uniek én speelt er een gezamelijke dynamiek, beide vragen aandacht.

Barbara Benet
Coaching & Therapie

 

Relatie coaching

Relatiecoaching is een effectieve manier om in een kort tijd helderheid en duidelijkheid te krijgen in jullie gezamenlijke dynamiek. Hierbij onderzoeken we al coachend het gezamenlijke- én het indivuele stuk van de interactie.

Waarbij we altijd dezelfde vragen stellen:

  • Wat speelt er?
  • Waarom doe je wat je doet? En wat wil je er mee bereiken?
  • En hoe zorgen we ervoor dat jullie het weer fijn hebben met elkaar?

Partners die Relatiecoaching hebben gedaan beschrijven dit als 'Ik wist wel dat ik nog steeds van je hou, maar ik heb je nu opnieuw leren kennen. Al die tijd drukte in op de verkeerde knoppen.' 'Nu ik weet hoe mijn vrouw werkt, brengt me dat zoveel duidelijkheid. De sfeer in huis maar ook de omgang met onze kinderen is veel prettiger geworden.' 'Als ik dit eerder had geweten, dan had ons dat zeker 2 jaar irritatie gescheeld. Wat een verandering en wat een verademing.'

Basistraject Relatiecoaching 

Consult 1 > Intake & kennismaking > in kaart brengen van de gezamenlijke interactie & uiteenzetting gewenste situatie
Consult 2 > In kaart brengen van de individuele emotionele en gedragspatronen
Consult 3 > Patroondoorbrekend coachen op individuele patronen 
Consult 4 > Verdiepend patroondoorbrekend coachen op individuele patronen & opbouwen gezonde relationele patronen
Consult 5 > Verbreden van gezonde relationele patronen 
Consult 6 > Puntjes op de i & afronding
 

Bij consult 4 zie je al zoveel verschil in de relatie, met tot dan toe 6 uur coaching! 
Kosten van het basistraject zijn 6x €187,50 komt op een totaalbedrag van € 1125,00 (inclusief 21% BTW). Willen jullie de tips n.a.v. het consult ontvangen dan wordt daar 15 minuten indirecte tijd voor gerekend à €15,- per consult. Het totale traject bedrag gebasseerd op 6 consulten komt op €1215,00 inclusief 21% BTW voor 6 consulten van 90 minuten.  Hierbij krijgen jullie de tips nagestuurd aan het einde van het consult. Per consult betalen is mogelijk.

Intensieve Relatiecoaching 

Intensieve relatiecoaching is echt goed aan de slag met je relatie. De basis van intensieve relatiecoaching is identiek aan het basistraject. Je neemt immers altijd jezelf mee in de relatie, daarvoor is het noodzakelijk om eerst inzicht te hebben in de persoonlijke dynamieken. Met een aanvulling van 3 tot 5 consulten wordt het basistraject Relatiecoaching intensieve Relatiecoaching. Hier wordt er verdiepend gewerkt aan het doorbreken van ondermijnend gedrag ten aan zien van elkaar met als verlenging gezonde relationele interactie-, communicatie en gedragspatronen. Er wordt gebouwd aan jou en jullie relatie vanuit persoonlijke- en gezamenlijke waarden. Dit wordt de nieuwe basis van je relatie. 

Intensieve Relatiecoaching is een traject met een duur van 12 cosulten van 90 uur. Kosten van het basistraject zijn 12x €187,50,- en komt op een totaalbedrag van €2250,00 (inclusief 21% BTW). Willen jullie de tips n.a.v. het consut ontvangen dan wordt daar 15 minuten indirecte tijd voor gerekend à €15,- per consult. Het totale traject bedrag gebasseerd op 12 consulten komt op €2430,00 inclusief 21% BTW voor 12 consulten van 90 minuten. Hierbij krijgen jullie de tips nagestuurd aan het einde van het consult. Uiteraard is per consult betalen is mogelijk.

Ben je geïntreseerd wat relatiecoaching voor jullie kan betekenen en is je/jullie interesse gewekt? Wees welkom om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek en eerste intake. Je kunt me telefonisch bereiken via 06-11911850 of een mail sturen naar coaching@barbarabenet.nl. 

Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens

Kom je met de auto dan kun je de route plannen via de link: http://maps.google.nl/. Voor de deur en in de straat kun je onbetaald parkeren. Kom je met het OV, kan https://9292.nl/. je verder helpen.

Stuur je me een mailtje of neem je telefonisch contact op ’s avonds of in het weekend beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Barbara Benet
Leidseweg 150 - 2251 LJ Voorschoten
T: 06-11911850
E: coaching@barbarabenet.nl