kranten
Gun jezelf de mogelijkheid om iets nieuws over jezelf te leren kennen. Het kan anders.

Barbara Benet
Coaching & Therapie

Referenties

Nadat ik Barbara gezien had bij het RTL 4 televisieprogramma “Altijd jong” wist ik het meteen. Zij is het die mij kan helpen met mijn onvrede die ik had. Ze heeft mij heel veel innerlijke rust gegeven. Ik heb geleerd dat je pas verdere stappen kunt maken in je leven als je het leven dat je nu leidt eerst accepteert. Ik leef nu veel meer uit liefde dan uit onvrede.

Babette / Coördinator

'Eigen geluk eerst!' het klinkt zo makkelijk… maar het is echt de basis voor alles! En 'Doe alles wat je doet met aandacht!' ook zo een. Barbara leert je super makkelijk en snel hoe je dat doet, iedere dag! Op alle vlakken in relaties met je kind(eren), je partner, werk, familie en vrienden merk je het verschil… en andersom ook! Wat een verademing en heerlijk relativerend. Barbara is een kei in haar vak en een heel prettig persoon om je hart te luchten. Geeft zoveel rust! Je bent het waard.

Vanessa / Moeder

Ik blijf het bijzonder vinden hoe je elke keer weer in de consulten de pijnpunten weet te vinden zodat we daar mee aan de slag kunnen. Dank je wel daarvoor, fijn dat we zo weer op de goede weg komen en nog belangrijker een mooier en beter mens worden.

Sandra / Senior Manager

Barbara is authentiek, betrokken, zeer invoelend en dringt direct door tot de kern, waardoor haar manier van coaching heel doeltreffend is.

Tess / Verzekeringsmedewerker

Barbara is een heel prettig en lief persoon bij wie ik me al snel op mijn gemak voelde. Zij heeft mij geleerd om bepaalde gedachtepatronen en aannames niet meteen voor waarheid aan te nemen en ze van een afstand te bekijken. Daarnaast kan ze zich goed verplaatsen in een ander en weet ze op een prettige manier de angel uit de zaken te halen.

Petra / Pedagogisch medewerker

De inzet van jouw coachingstraject is de start geweest van positieve veranderingen. Mijn vraag bij de eerste kennismaking was of je met mij mee wilde kijken en mij inzicht wilde geven over de situatie waarin ik zat. Zowel privé als op werkgebied. Op beide gebieden heb ik, met hulp van jou, inzicht gekregen in mijn eigen handelen en situatie waardoor ik meer ruimte heb gevonden veranderingen in te kunnen zetten. Jouw ingezette methodieken hebben daarbij ontzettend geholpen. Dank daarvoor!

Diana / Schoolmaatschappelijk werker

Na een bewogen jaar waarin ik veel met mijzelf bezig was, kwam ik op een punt waarbij ik het gevoel had zelf niet meer verder te komen. Ik heb door mijn gesprekken met Barbara meer inzicht gekregen in mijn eigen overtuigingen. Ik heb contact leren maken met mijn lijf, en daardoor voel ik me nu sterker dan ooit. Ik neem de dingen meer zoals ze zijn en ik ben niet meer bang om mijn eigen dromen na te jagen. Mijn hoofd en mijn hart hebben elkaar weer helemaal gevonden. Bedankt Barbara, dit is me zoveel waard!

Daphne / Senior Partner

Barbara heeft mij door een moeilijke periode geholpen. Ze luisterde, stelde de juiste vragen. En d.m.v. verschillenden technieken kwamen we er samen achter waar de knelpunten zaten. Hier kon ik aan werken en nu voel ik me weer helemaal ‘de oude’. Ben zo blij dat ik weer in mijn vertrouwde vel zit. Enkel is dit vel nu veel soepeler en rijker gevoed! Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar heeft een wijze les opgeleverd. En dat in maar een paar sessies! Bedankt Barbara, je bent een bijzonder persoon! Het leven is weer leuk!

Pieter / Sales manager

Barbara heeft een enorm talent om binnen 10 minuten de vinger op de zere plek te leggen. Confronterend. Ze helpt je ook altijd weer op weg om dit pijnpunt aan te pakken en op te lossen. Haar gastvrijheid en vriendelijkheid zorgde ervoor dat ik me al snel bij haar thuis voelde, waardoor ik mezelf goed voor haar hulp kon open stellen. Een echte Personal Coach!

Jelle / Fysiotherpeut

Barbara is een heel prettig en lief persoon bij wie ik me al snel op mijn gemak voelde. Zij heeft mij geleerd om bepaalde gedachtepatronen en aannames niet meteen voor waarheid aan te nemen en ze van een afstand te bekijken. Daarnaast kan ze zich goed verplaatsen in een ander en weet ze op een prettige manier de angel uit de zaken te halen.

Naomi / Vormgever

Barbara heeft ervoor gezorgd dat mijn hoofd (verstand) en buik (gevoel) weer volledig in balans zijn. Hierdoor heb ik de volgende stap in mijn leven en carrière gezet.

Rob / Commerciële manager

Bij Barbara voelde het al snel vertrouwd. Ze heeft mij door moeilijke tijden geholpen. Ik had moeite om uit te leggen wat ik voel, maar ze had mij snel door. Ik heb veel van Barbara geleerd voor nu en de toekomst. Barbara bedankt!

Reinoud / Jurist

Ik blij ben met wat je me hebt geleerd, waardoor je effectief tot de kern komt en nieuwe stappen kan maken! Top! Het was een waardevol traject. Je bent goed, slim, duidelijk, professioneel en inlevend. Dank!

Peter / Ondernemer

Barbara heeft een aantal knagende problemen van mij onder de loep genomen en op een gedegen manier geanalyseerd. Ik waardeer haar zeer om de combinatie van haar daadkrachtige manier van werken, waardoor je snel tot de kern komt en haar ‘zachte’ en vrolijke kant, waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde. Ik heb de sessies met haar van de eerste tot de laatste als zeer waardevol ervaren en het heeft me zeker de duw gegeven die ik nodig had. Dank!

Bas / Ondernemer

Ik heb met Barbara gewerkt als journalist voor het tijdschrift Groter Groeien. Barbara is supertoegankelijk en erg laagdrempelig. Ze kan heel duidelijk vertellen, heeft veel voorbeelden uit de praktijk, zodat de materie voor iedereen helder en begrijpelijk is. Ze is een onuitputtelijke bron van verhalen, uit haar eigen gezin, maar ook van andere kinderen uit haar omgeving. Barbara verstaat het vak van gezinscoach als geen ander. Ze heeft humor en een groot inleveningsvermogen.

Inge / Journalist

Een consult gaat er ontspannen aan toe ondanks dat er natuurlijk pittige onderwerpen op kunnen komen. Het is een prettige sfeer en Barbara is een open en toegankelijke persoonlijkheid waarbij je het gevoel hebt dat je alles tegen haar kunt zeggen. Ze is goed in staat tot de kern van een ”probleem” te komen en goede handvaten en tips aan te reiken hoe met bepaalde dingen om te gaan.

Sonja / Analyst

Met mijn 3 jongens vond ik het lastig om consequent te zijn en grenzen aan te geven. Ook wilde ik graag de relatie met mijn oudste zoon verbeteren. Ik heb niet alleen mijn doelen behaald: ik heb een hoop oud zeer op kunnen lossen waardoor er in een heleboel andere contexten in mijn leven wezenlijke verandering is opgetreden. Barbara put uit een bron van universele wijsheid en liefde en dat maakt haar warm, toegankelijk en krachtig. Nu kan ik op eigen kracht weer verder. Heel erg bedankt!

Kirsten / Psycholoog

Heb contact gezocht met Barbara omdat ik tijdens het ‘overleven’ van de combinatie zware baan & 2 kleine kinderen alle ruimte voor mezelf uit het oog was verloren. En inmiddels was gaan geloven dat de makkelijkste tijdswinst ‘geen tijd nemen voor mezelf’ was. De eerste stap om mezelf weer centraal te zetten was door tijd te maken voor de coachingsessies. Barbara heeft een open, vertrouwenwekkend benadering tijdens de sessies, en de fijne ruimte met een kopje thee stimuleren een gevoel van ontspanning en Me-Time. Ook past ze de hoeveelheid toelichting die ze bij bepaalde methoden geeft aan, afhankelijk van de client. Dit om zo de tijd optimaal te benutten. Uit onze paar sessies blijft me het meest bij om niet alleen te realiseren wanneer ik op het punt sta over mijn grens te gaan, maar ook te handelen door een moment van rust voor mezelf in te bouwen. En dat ik in plaats van het weekend een ‘kinderprogramma’ aan te bieden, ook met regelmaat iets doe wat ik heel leuk vind en daar de kinderen bij betrek.

Hester / HR Manager

Grenzen aangeven was iets dat lastig was. In het moederschap liep ik er dan ook goed tegenaan. Door het er over te hebben met Barbara kan ik nu consequent blijven en beter met grenzen omgaan. Zowel met het aangeven er van en wanneer mijn kinderen er om vragen.

Liedewij / Architect

Ik ben niet altijd even beschikbaar omdat ik veel dingen aan mijn hoofd heb. Echt aanwezig zijn en rust hebben is een opgave. Door de consulten ‘moet’ ik minder van mezelf, en neem ik meer tijd voor dat wat ik werkelijk belangrijk vind. Gelukkig gaat het nu stukken beter!

Esther / Directie secretaresse

Omdat we er niet uitkwamen zijn we gewezen op Barbara. Barbara benaderd het probleem vanaf een ander niveau, dat maakt dat wij tot inzichten en veranderingen bij onszelf zijn gekomen die we niet hadden verwacht. ‘Eigen basis eerst’ is echt de basis van een goede relatie. We blijven nu jaarlijks terugkomen, omdat we opmerken dat het ons zo goed doet. We zijn echt weer blij met elkaar.

Sander & Pauline / weer gelukkig getrouwd

Relatiecoaching, ik had er niet zo’n hoge pet van op. Maar nu ik zie dat het eigenlijk om mezelf gaat kan ik de dingen die eerst een bron van irritatie waren beter plaatsen. Omdat ze vooral iets over mezelf zeggen. Het is hierdoor meer gaan stromen tussen ons. Niet echt mijn woord, maar het past wel. We zitten beter in ons vel nu we bezig zijn met ons eigen aandeel van thema dat speelt in onze relatie.

Pascal / Ontwerper

Samenwerken, samenwonen, samenleven het brak on seen beetje op, en toch kon ik lastig kiezen voor mezelf. Binnen 3 consulten hebben we meer individualiteit bereikt. Het is pittig om voor mezelf te kiezen zonder schuldgevoel, maar nu ik mijn partner er in kan betrekken heb ik een gezondere balans gevonden.

Guus / Ondernemer

Rommel opruimen, chaotisch zijn, het waren zaken waar onze relatie bijna stuk op ging. Mijn partner had het gevoel daardoor alles zelf te moeten doen. Niet iets waar je makkelijk over spreekt met een vreemde maar eigenlijk voelde het gelijk al goed. Het had wat voeten in aarde om te leren communiceren wat er in me omgaat. We zijn er nog niet, maar ik zie wel dat we groeien.

Juul & Frits / Investeerders

De coachingsessies hebben ons bijzonder goed geholpen. Het is vooral verbluffend hoe weinig sessies daarvoor nodig geweest zijn.

Heidi & Ronald / Ondernemers

Barbara benadert ‘het probleem’ vanaf een ander niveau en legt op een prachtige manier verbanden tussen zaken die in eerste instantie geen verband lijken te hebben. Hierdoor heb ik veel nieuwe, diepgaande, inzichten gekregen, waardoor ik weer volgende stappen heb kunnen nemen. Barbara schept op een natuurlijke wijze een veilige en warme setting die het voorgaande mogelijk maakt. Mijn hoofd kan daardoor de controle loslaten zodat de nieuwe inzichten ook werkelijk konden ‘indalen’. Bovendien is ze een prettige persoon om dit mee aan te pakken omdat ze dat naast de nodige eerlijkheid ook met veel gevoel voor humor werkt.

Karlien / Ondernemer

Barbara heeft de zeldzame gave om in zeer korte tijd precies de vinger op de zere plek te leggen. In een lasersessie van 10 minuten bracht ze me naar een doorbraak in een probleem dat ik al 40 jaar met me meesleep – en die doorbraak werd al meteen in de dagen na de sessie voelbaar en zichtbaar. Vakvrouw!

Charlotte / Ondernemer

Barbara is een meester in luisteren en uiteindelijk verwoorden waar de werkelijke issue over gaat. Wonderlijk hoe ze altijd de juiste snaar weet te raken, elk consult weer! Ik voel me echt steeds weer een ander mens, en steeds meer mezelf. Klinkt gek, maar het voelt zo logisch.

Rianne / Ondernemer

Toen Barbara mij de eerste sessie vroeg wat ik van haar verwachte was mijn antwoord; “een wonderpil”. Dit heeft zij mij gegeven door samen met mij op zoek te gaan naar ankerpunten, overtuigingen en patronen die mij vasthielden in boosheid, angst en frustratie. Met coachmodellen heeft ze mij in vier sessies teruggebracht naar rust. Klasse!

Stefanie / Senior managing parter

Je laat me andere dingen van mezelf zien. Met een boek over ontwikkeling en hoe de dingen zitten kom ik ver. Maar ik kan mezelf soms nog iets wijs maken. Bij jou lukt dat niet, en dat is fijn. Je durft de vinger op de zere plek te leggen. Zo kom ik ook echt verder, en dat is wat ik wil.

Elly / Verzekeringsmedewerker

Hartelijk dank voor de mooie inzichten die je me gegeven hebt in een warme, persoonlijke omgeving. Het was alleen al heerlijk om er te zijn, de rust en de tijd die er was voor een gesprek. Dat toelaten gaf mij ook de ruimte om anders te gaan kijken/voelen…. Ik kan milder en met minder balast mijn leven leven, voelt heerlijk.

Annette / Senior Maatschappelijk Werker

Ik kwam naar Barbara met een hoofd vol gedachten en de vraag hoe ik een betere balans tussen mijn denken en gevoel kon krijgen. Dit lukte me nog niet goed genoeg, ten gevolge van emoties uit mijn kindertijd. Ik ben heel goed in het bepraten hiervan, en daarom was het een bijzondere ervaring dat de nadruk kwam te liggen in het ervaren. Barbara liet mij ervaren door te doen en stil te staan wat het met mij deed. Dit heeft er voor gezorgd dat ik beter mijn mezelf ben gaan leren kennen en hierdoor een beter balans in het denken en voelen heb gekregen. Barbara bedankt hiervoor!

Jenny / Uitgever

De basis voor vertrouwen ontstaat al direct bij het intake gesprek. Barbara komt eerlijk en oprecht over. Is een gevoelsmens en dat spreekt mij erg aan. Verder heb ik het als erg prettig ervaren dat je na afloop van elk gesprek een mail ontvangt met tips en besproken items, dit gaf mij tussen de gesprekken door ook een houvast. Ik heb het coachingtraject als heel prettig ervaren, er was sprake van vertrouwen en het heeft ervoor gezorgd dat ik zowel zakelijk als privé weer gelukkig ben en meer vertrouwen in mezelf heb gekregen.

Evelien / Tender & offer expert

Dankjewel voor je fijne hulp. Je was een mooie "steun in de rug". Ik kwam heel verdrietig bij je binnen. Je hebt mij dingen in laten zien waarvan ik dacht ze allang achter mij gelaten te hebben. Heftig, emoties kwamen en gingen. Maar sta nu weer stevig om eigen benen en zie de zo'n weer schijnen.

Monique / Pedagogische medewerker

Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens

Kom je met de auto dan kun je de route plannen via de link: http://maps.google.nl/. Voor de deur en in de straat kun je onbetaald parkeren. Kom je met het OV, kan https://9292.nl/. je verder helpen.

Stuur je me een mailtje of neem je telefonisch contact op ’s avonds of in het weekend beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Barbara Benet
Leidseweg 150 - 2251 LJ Voorschoten
T: 06-11911850
E: coaching@barbarabenet.nl