oversteken
Verandering vraagt van jou een eerste stap, je hoeft niet gelijk bergen te verzetten.

Barbara Benet
Coaching & Therapie

Tarieven

Particulieren 

Van kennismaking tot consult; voor een uur coaching betaal je €125,00.**

Voor een partner consult hanteer ik voor anderhalf uur €187,50 inclusief 21% btw.**

Als particulier kun je de kosten van een aaneenschakeling van consulten (een traject) indienen als 'specifieke ziektekosten' als je bijvoorbeeld aan je herstel wilt werken. Ook kun je je traject indienen als 'studiekosten' als er sprake is van een leertraject ter bevordering van je kennis en vaardigheden die je kunt inzetten in je werk. Er is sprake van een 'drempel-bedrag' van €250,00. Op de website van de Belastingdienst kun je hier meer over lezen.


Organisatie

Van kennismaking tot consult; voor een uur zakelijke coaching betaal je €160,00.**

Uiteraard is dit tarief inclusief kort sparren telefonisch of per mail als je vastloopt en overleg met derden (enkel met toestemming!). Wil je werkgever gebruik maken van een 3-gesprek, evaluaties of tips om je groei en ontwikkeling samen met jou te ondersteunen en te verduurzamen dan worden deze opgenomen in de op maat gemaakte offerte.  

Is coaching onderdeel van je loopbaan, carrière of heb je de mogelijkheid om via je werk coaching te declareren, dan wordt er een offerte opgemaakt. De op maat gemaakte offerte is in afstemming met jou en met jouw stappenplan. Is coaching onderdeel van je werk en maak je gebruik van een persoonlijk ontwikkel budget zonder offerte? Dan ontvang je de factuur (met of zonder tips**) na je consult via de mail.
 

ZZP'er / Ondernemer

Van kennismaking tot consult; voor een uur coaching betaal je €125,00.**

De kosten voor coaching zijn volledig aftrekbaar door deze aan te geven als bedrijfskosten. Coaching dient hiermee een zakelijk voordeel als 'leertraject' ter verbetering van jezelf in de onderneming en heeft daarmee een direct link met jou en je positie in de arbeidsmarkt. Er geldt een drempel bedrag van €250,00. De website van de Belastingdienst kan je hierover informeren. 
 

**Wil je de tips uit het consult ontvangen via de mail? Dat kan. Hiervoor betaal je voor 15 minuten indirecte tijd €15,00. Waarom zou je kiezen voor je unieke tips in de mail? Zodat je consult een ervaring kan zijn, er gebeurt al genoeg in je ervaringen en emoties tijdens een consult. En zodat je makkelijker in je volle leven ook tussenin de consulten bezig kunt blijven met je stappen en het proces. De praktijk laat zien dat herhaaldelijk teruglezen van de mail de verankering van de verandering optimaliseerd zodat je makkelijker het ervarene meeneemt in het dagelijks leven. Hierdoor groeien je inzichten in je unieke strategieën, ligt de focus niet alleen op het ene uur en benut je meer de essentie van je stappen om de gewenste situatie te bereiken. Het ondersteunt de duurzaamheid van het resultaat, ook na het traject.

Btw-vrijstelling

De individuele consulten zijn btw vrijgesteld, zowel voor particulieren, ondernemers als organisaties. Partnerconsulten vallen buiten deze vrijstelling.

Reiskosten

Wil je liever coaching op een andere locatie, omdat dat beter bij je situatie past, dan kan dat. De reiskosten zijn € 0,19 per verreden kilometer, daarnaast wordt het (vooraf gekozen particuliere, ondernemers- of organisatie) uurtarief gerekend voor de reistijd.


ViV geregistreerd Therapeut

Als geregistreerd Therapeut ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie V.I.V. (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde Nederland)

Hiervoor gelden de volgende registratienummers:

  • Ingeschreven bij de VIV als Therapeut onder registratienummer: 1907462A.
  • De landelijke AGB-code van de praktijk is: 90-(0)17332.
  • De landelijke AGB-code van de zorgverlener is: 90-038824.


Ethische Code Phoenix Opleidingen

Als lichaamsgericht, ervaringsgericht en Systemisch opgeleid therapeut en Relatietherapeut ben ik aangesloten bij de Ethische code van Phoenix Opleidingen in Utrecht.


RBCZ

Als therapeut ben ik geregistreerd in het Tuchtrecht Register van RBCZ.

  • Registernummer 200254T


Facturatie

De factuur krijg je na het consult per mail toegezonden, waarna je deze via internet bankieren kan voldoen. Gesplitste facturen vanuit een partner traject zijn mogelijk. 
De kosten van coaching kun je vanaf 01 januari 2017 NIET meer declareren bij de zorgverzekeraar. Wel biedt de Belastingdienst financiële mogelijkheden. 


Verhinderd of annuleren

Voor kennismakingen en consulten; ben je verhinderd, dan kun je uiterlijk tot 24 uur (op werkdagen) vóór je consult de afspraak kosteloos verzetten. Annuleringen voor een afspraak op maandag mogen uiterlijk vrijdagochtend 9:00 (voor het weekend) per mail gedaan worden. Bij niet afzeggen of het annuleren van je afspraak binnen 24 uur wordt de gereserveerde consult tijd in rekening gebracht. Hiervan ontvang je een factuur in de mail.  

Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens

Kom je met de auto dan kun je de route plannen via de link: http://maps.google.nl/. Voor de deur en in de straat kun je onbetaald parkeren. Kom je met het OV, kan https://9292.nl/. je verder helpen.

Stuur je me een mailtje of neem je telefonisch contact op ’s avonds of in het weekend beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Barbara Benet
Leidseweg 150 - 2251 LJ Voorschoten
T: 06-11911850
E: coaching@barbarabenet.nl