boek
Inzicht en kennis brengen bewustzijn. Ervaren 'hoe' je het doet brengt verandering.

Barbara Benet
Personal coach

Systemisch Werk

Systemisch Werk

Ons leven kent van jongs af aan vele systemen. De familiesystemen van onze vader en moeder en de verbinding tussen die systemen blijken vaak grote invloed te hebben op ons huidige functioneren. inzicht hierin maakt dat je gedrag, je ervaring en je handelen verandert. 

Wat doet Systemisch Werk

Hoezeer je jezelf ook ontwikkelt vanuit hedendaagse modellen van psychologie, soms lijkt er een soort onzichtbare kracht aanwezig te zijn die ervoor zorgt dat we steeds weer in dezelfde valkuilen lopen. Systemisch Werk heeft als doel deze verborgen belemmeringen zichtbaar te maken.

Hoe werkt Systemisch Werk

Middels een opstelling, vaak ook door bewustwording van systemische dynamieken, wordt de verborgen kracht van de onderlinge verhoudingen zichtbaar en voelbaar. De ervaring hierin is leidend.

Wanneer wordt Systemisch Werk ingezet

Systemisch Werk wordt ingezet om helderheid en inzicht te geven in de verborgen kracht van de dynamiek van het systeem waar je onderdeel van bent of deel van uit maakt.

Hoe wordt Systemisch Werk ingezet

Systemisch Werk kan worden ingezet door het opstellen van personen en dynamieken. Door het werken met representanten ontstaat er een ruimtelijke weergave van de innerlijke beleving. Het buiten je brengen waar je vanbinnen aan vast zit geeft inzicht en een nieuwe ervaring. Dat maakt dat de ervaring via het lichaam een andere beleving geeft op een eerder bestaand item. Dit geeft ruimte, verandering en bewegingsvrijheid. 

Resultaat!

Systemisch Werk geeft instant resultaat in je ervaring. Hoe jij jezelf ervaart, de situatie en hoe je er naar kijkt. Dit heeft direct invloed hoe je er mee omgaat. Het maakt de verborgen kracht van het totale systeem en hoe de zaken op elkaar inwerken heel inzichtelijk en duidelijk. Systemisch Werk is een fascinerend fenomeen dat vooral bekendheid heeft gekregen door het werk van de Duitse familie- en psychotherapeut Bert Hellinger. Systemisch Werk  is geen vervanging voor andere werkwijzen, en heeft een integrerend effect op de kennis die reeds is opgedaan.

Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens

Kom je met de auto dan kun je de route plannen via de link: http://maps.google.nl/. Voor de deur en in de straat kun je onbetaald parkeren. Kom je met het OV, kan https://9292.nl/. je verder helpen.

Stuur je me een mailtje of neem je telefonisch contact op ’s avonds of in het weekend beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Barbara Benet
Leidseweg 150 - 2251 LJ Voorschoten
T: 06-11911850
E: coaching@barbarabenet.nl