boek
Inzicht en kennis brengen bewustzijn. Ervaren 'hoe' je het doet brengt verandering.

Barbara Benet
Personal coach

Provocatieve Coaching

Provocatieve coaching gaat uit van een uitdagende coachingsstijl waarbij jij als cliënt altijd gelijk krijgt. Dat is in eerste instantie een gekke gewaarwording, maar al gauw zal je denkpatronen daardoor bewust of onbewsut, direct of indirect een reactie laten zien. En laat deze nu verassend interessant zijn en dichter bij de oplossing dan dat je in eerste instantie zou denken.  Provocatieve coaching wordt ingezet als een interventie. Daardoor heet het vergaand effect op hoe jij jouw probleem ervaart.

Terwijl je tevens direct de verrijking ervaart van wat het je opleverd.  Persoonlijk ben ik erg enthousiast op Provocatieve Coaching, het is echt een andere manier van coachen met verbluffende resultaten.  Prvocatieve Coahcing heb ik gevolgd bij Jeffrey Wijnberg. Hij heeft 25 jaar geleden PC naar Nederland gebracht en schreef er talloze boeken over.  Op zijn Opleidingsinstituut IEP kun je talloze voorbeelden lezen van PC. 

Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens

Kom je met de auto dan kun je de route plannen via de link: http://maps.google.nl/. Voor de deur en in de straat kun je onbetaald parkeren. Kom je met het OV, kan https://9292.nl/. je verder helpen.

Stuur je me een mailtje of neem je telefonisch contact op ’s avonds of in het weekend beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Barbara Benet
Leidseweg 150 - 2251 LJ Voorschoten
T: 06-11911850
E: coaching@barbarabenet.nl