boek
Inzicht en kennis brengen bewustzijn. Ervaren 'hoe' je het doet brengt verandering.

Barbara Benet
Personal coach

N.E.I.®

Wat is N.E.I.®?

N.E.I.® (Neuro Emotionele Integratie) is een simpele en zeer effectieve manier om los te komen van oude patronen, angsten, allergieën en onverholpen pijnklachten. Het richt zich op de emotionele component in oorzaken, werkt op diepliggende en onbewust niveau en is de meest effectieve werkwijze om verandering te faciliteren.

Wat doet N.E.I.®?

N.E.I.® is een methodiek die snel en moeiteloos overtuigingen, emotionele blokkades opspoort en behandelt. Het behandelt adequaat het emotionele component van ons gedrag, onze communicatie en onze fysieke klacht. N.E.I.® zorgt ervoor dat een vervelende geschiedenis enkel benoemd dient te worden, zonder in het verleden te hoeven graven. Het doorgronden van het verleden was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe werkt het?

N.E.I.® gebeurt met spiertesten die zijn basis heeft in de Toegepaste Kinesiologie. Spiertesten is een vorm van de spierspanning meten in het lichaam. Dit kan op verschillende manieren, in mijn werk doe ik dat met de beproefde O-Ring methode.

Waneer wordt N.E.I. ingezet?

N.E.I.® wordt ingezet bij gedragspartronen die we sinds onze kinderjaren (0-21) met ons meedragen en waarvan we nu niet weten welke uitwerking ze hebben op ons huidige gedrag. N.E.I.® wordt ingezet om de nare emotionele belevingen dusdanig te verminderen zodat er ruimte komt en vrijheid wordt ervaren. N.E.I.® wordt tevens ingezet bij angsten, allergieën en fysieke klachten.
 

Resultaat!

N.E.I.® is een rijke methodiek die voor heel veel zaken ingezet wordt en telkens weer geweldige resultaten geeft. 
Waarom? Omdat je op antwoorden komt die je zelf niet kan bedenken, de antwoorden uit je onbewuste. 

 

Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens

Kom je met de auto dan kun je de route plannen via de link: http://maps.google.nl/. Voor de deur en in de straat kun je onbetaald parkeren. Kom je met het OV, kan https://9292.nl/. je verder helpen.

Stuur je me een mailtje of neem je telefonisch contact op ’s avonds of in het weekend beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Barbara Benet
Leidseweg 150 - 2251 LJ Voorschoten
T: 06-11911850
E: coaching@barbarabenet.nl