boek
Inzicht en kennis brengen bewustzijn. Ervaren 'hoe' je het doet brengt verandering.

Barbara Benet
Personal coach

Multi Level Coaching

"Multi Level Coaching™ ​is een methodiek welke is ontstaan als basis van mijn werkwijze in de afgelopen 10 jaar. Multi Level Coaching™ heeft als uitgangspunt dat je wordt gecoached op de situatie in het hier en nu waarbij er een link wordt gelegd naar de oorzaak en de oorsprong van dat waar je in vastloopt. Hierbij wordt er gewerkt op de emotionele, mentale en fysiek laag van het probleem en brengt op alle niveau’s, bewust en onbewust, verandering. Multi Level Coaching™ maakt dat de behaalde veranderingen duurzaam zijn. Door de Multi Level Coaching™ zijn korte trajecten mét optimaal resultaat mogelijk. 

Resultaat!

Multi Level Coaching™ zorgt ervoor dat er verbanden wordt gelegd tussen het fysieke, het mentale en het emotionele onderdeel van de klacht waardoor je vastloopt. Spanningklachten gaan in een bepaald gebied zitten in je lichaam of je ademhaling, gedachten en overtuigingen verankeren deze fysieke toestand en terugkerende emoties bevestigen dit. Door het inzetten van Multi Level Coaching™ kun je het beste uit jezelf halen. Het lichaam kan hernieuwde ruimte ervaren, dit heeft zijn weerslag op de gedachten die je hebt en de emoties die vrij kunnen ervaren worden waardoor reacties in de praktijk in het nu veranderen.

Dit resultaat wordt zichtbaar en voelbaar in je alle contexten van je leven. Je zit lekker in je lijf, je hoofd is een stuk rustiger en emotioneel wordt het kalmer (maar niet minder levendig!) en je ervaart een staat van zijn die voldoening geeft. Je hebt heel duidelijk wie je bent, waar je voor staat, wat je kwaliteiten zijn (en je valkuilen) en hoe je je kwaliteiten zó voor je kan inzetten dat je potentie benut kan worden. Dat geeft een geval van één wording, zingeving en voldoening. 

Uitgangspunt

Multi Level Coaching™ heeft als uitgangspunt; 'de oplossing van het probleem ligt altijd op een ander niveau dan dat het probleem zich voordoet.' Hierbij werken we aan en met onbewuste strategieën, blinde vlekken, onbewuste interne dialogen, schaduwkanten, negatief werkende overtuigingen en verborgen motivatoren. Maar vooral aan dat wat niet meer dient richting dat wat je wel dient. 

Methodieken

Door het ingebracht thema op alle niveau’s te benaderen ontstaat er bewustwording en inzicht en door coaching ontstaat er verandering. Met interventies creëren we begrip voor de oorsprong, ontwikkelen we weet van de oorzaak en ontdekken we je mogelijkheden. De resultaten zijn door de combinatie van de methodieken verbluffend snel behaald en geïntergreerd en het is verbluffend eenvoudig. Alle methodieken worden ingezet om optimaal resultaat te realiseren. Elke methodiek heeft zijn unieke bijdrage aan Multi Level Coaching™.

Ontstaan Multi Level Coaching

Multi Level Coaching™ is ontstaan vanuit mijn brede scholing en jaren lange coach ervaring als professional. Hierbij is het uitgangspunt 'de dingen staan nooit op zichzelf, ze zijn altijd met elkaar verbonden'. Het verband tussen de oorsprong, oorzaak en het gevolg vind ik mateloos interessant om te onderzoeken. Het gevolg is dat mensen veel sneller hun thema's doorwerken. Het effect op het welbevinden is fenomenaal én echt bevrijdend voor mijn cliënten. Het beste uit jezelf halen, wordt kinderspel."

Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens

Kom je met de auto dan kun je de route plannen via de link: http://maps.google.nl/. Voor de deur en in de straat kun je onbetaald parkeren. Kom je met het OV, kan https://9292.nl/. je verder helpen.

Stuur je me een mailtje of neem je telefonisch contact op ’s avonds of in het weekend beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Barbara Benet
Leidseweg 150 - 2251 LJ Voorschoten
T: 06-11911850
E: coaching@barbarabenet.nl