boek
Inzicht en kennis brengen bewustzijn. Ervaren 'hoe' je het doet brengt verandering.

Barbara Benet
Personal coach

Innerlijk kind werk

Wat is Innerlijk Kind Werk


Innerlijk Kind Werk is een methodiek die wordt ingezet om vervelende, pijnlijke en verdrietige ervaringen uit het verleden in het heden in een juiste context te zetten.

Wat doet Innerlijk Kind Werk


Het zorgt ervoor dat je anders kunt omgaan met de dingen die je hebt meegemaakt in de eerste 21 jaar van je ontwikkeling. Hierdoor ervaar je balans in je leven tussen werk, leven en plezier. Maar het zorgt er vooral voor dat je relaties optimaliseren. Hoe kan dat? Doordat met Innerlijke Kind werk je zelfvertrouwen, je zeggenschap en je verantwoordelijkheid optimaliseert. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat jij lekker in je vel zit, het gevoel hebt dat je het roer weer in handen hebt en zin in de dag hebt. 

Hoe werkt het?


Bij onze geboorte zijn we veelal een onbeschreven blad. Dit onbeschreven blad wordt tijdens het opgroeien, vaak in de eerste kwetsbare jaren, verwond door afwijzing, verlating, misbruik, ontkenning of slecht functionerend gezinsverband. Deze verwonding in onze jeugd maakt dat we ons terugtrekken in onszelf of juist extravert worden. Als kind leren we onszelf manieren aan om met deze verwondingen om te gaan, om uiteindelijk toch te krijgen van onze ouders wat we nodig hebben om ons geliefd te voelen. Deze verwondingen van het kind leiden tot gevoelens van eenzaamheid, onzekerheid, onbegrip, pijn en verdriet. Op basis van deze gevoelens creeëren we gedragingen die weer patronen worden in ons volwassen leven. In ons verdere leven blijven we echter reageren volgens deze patronen die toen pastten in ons leven, om het leven het hoofd te bieden. Eenmaal volwassen blijkt de eenzaamheid een scheef gegroeid ontwikkelingspatroon te worden. Dit vindt zijn weg in overreacties, verslavingen, destructief en dominant gedrag, problematische relaties en verlies van energie.

Wanneer wordt Innerlijk Kind Werk ingezet


Innerlijk Kind Werk wordt ingezet wanneer gedragingen in het nu lijken op kindreacties. Het wordt ingezet wanneer je een jeugd hebt gehad waardoor je nu gevormd bent op een manier waar je niet blij van wordt. Innerlijk Kind Werk werkt voor kleine en grote zaken. Het hoeft niet altijd intens te zijn om met Innerlijk Kind Werk te werken, is het wel altijd bevrijdend.

Resultaat!


Innerlijk Kind Werk is een methodiek die letterlijk je persoonlijke geschiedenis heelt en verandert. Deze verandering heeft een diepgaand effect op hoe je je leven, jezelf en de ander ervaart.

Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens

Kom je met de auto dan kun je de route plannen via de link: http://maps.google.nl/. Voor de deur en in de straat kun je onbetaald parkeren. Kom je met het OV, kan https://9292.nl/. je verder helpen.

Stuur je me een mailtje of neem je telefonisch contact op ’s avonds of in het weekend beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Barbara Benet
Leidseweg 150 - 2251 LJ Voorschoten
T: 06-11911850
E: coaching@barbarabenet.nl