boek
Inzicht en kennis brengen bewustzijn. Ervaren 'hoe' je het doet brengt verandering.

Barbara Benet
Personal coach

Emotioneel Evenwicht

Emotioneel Evenwicht

Wat is Emotioneel Evenwicht? 
Emotioneel Evenwicht (E.E.) staat voor het terugkrijgen van de optimale balans in je leven. E.E. is één van de meest effectieve alternatieve therapieën is die er bestaat: voor genezing van fobieën, allergieën en overgevoeligheden op emotioneel, fysiek en mentaal niveau. E.E. bied een verbetering van levenskwaliteit. Het is ontwikkeld door Roy Martina en heeft zich in de praktijk bewezen als een effectieve methode. (EFT is ook op basis van E.E. ontwikkeld)

Wat doet het?
E.E. werkt op het emotionele deel van elke klacht. Met E.E. kun je in korte tijd, ongewenste gevoelens van angst en onzekerheid reduceren, fobieën behandelen (met een slagingspercentage van 95%), allergieën wegnemen (slagingspercentage 95-98%), voedsel intoleranties behandelen, pijnen reduceren of totaal wegnemen evenals vermindering van stemmingswisselingen of dwangimpulsen zoals eten, drinken of roken behandelen.

Hoe werkt Emotioneel Evenwicht?
E.E. maakt gebruik van de meridianen als koppeling tussen lichaam en geest. Middels E.E. zijn onderbewuste sabotagemechanismen op te sporen en is je onderbewuste te (her)programmeren op vitaliteit, succes, geluk, gezondheid en het leiden van een lang leven.

Elke sterk geladen herinnering net verdriet, boosheid of angst wordt gezien als verstoring in het meridiaanstelsel. De beginpunten van de meridianen worden dan ook door de vingers beklopt om de verstoring te ontstoren. E.E. maakt gebruik van neurologische kennis over hoe mensen hun onprettige ervaringen kunnen loslaten. Het fenomeen van het vasthouden of blokkeren van emoties wordt in de E.E. psychological reversal genoemd. Deze psychological reversal dient te worden opgeheven zodat de therapie volledig geïmplementeerd kan worden.

Wanneer wordt Emtioneel Evenwicht ingezet?
Op psychisch en emotioneel gebied werkt E.E. bij allerlei klachten waar de oorzaak onverwerkte emoties zijn. E.E. wordt onder meer gebruikt om te stoppen met roken, af te slanken, beter om te gaan met ziekte, stress, hoofdpijn, emoties, slapeloosheid en burn-out.
Lichamelijke en psychosomatische klachten zoals kniepijn, rugpijn en hernia, hoofdpijn, migraine, astma, allergieën, intoleranties, angsten en fobieën, pijnlijke herinneringen en oud zeer kan behandeld worden. Evenals claustrofobie, spinnenangst, hoogtevrees, faalangst, tics en schoonmaakfobieën kan E.E. worden ingezet.

Hoe wordt het ingezet?
Een samenstelling van het beste uit verschillende al bestaande therapievormen (met een aantal nieuwe technieken), N.E.I. (Neuro Emotionele Integratie), kineseologie (Touch for Health), acupunctuur, N.L.P. (Neuro Linguïstisch Programmeren), Affirmatie & visualisatie technieken etc.

Resultaat!
Emotioneel Evenwicht staat voor het terugkrijgen van de optimale balans in je leven.

Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens

Kom je met de auto dan kun je de route plannen via de link: http://maps.google.nl/. Voor de deur en in de straat kun je onbetaald parkeren. Kom je met het OV, kan https://9292.nl/. je verder helpen.

Stuur je me een mailtje of neem je telefonisch contact op ’s avonds of in het weekend beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Barbara Benet
Leidseweg 150 - 2251 LJ Voorschoten
T: 06-11911850
E: coaching@barbarabenet.nl